Velg farge
Retail Sales Price: Technics Online Price: Kjøpe SHOP NOW WHERE TO BUY Buy from Technics Where to Buy Out of Stock at Technics Online

Technics café KYOTO

05-01-2024

Et nytt knutepunkt for å gjenoppdage musikk gjennom en enestående lydopplevelse.

Technics café KYOTO

Ved å skape et rom for samhandlinger mellom ulike mennesker, musikkstiler og kulturer der besøkende kan nyte musikk på en helt ny måte, har Technics café KYOTO som mål å skape avanserte lydopplevelser og DJ-kulturer og føre disse videre.

Lydopplevelser med tillatelse fra
Reference Class-systemer

Permanent utstyrt på
SL-1200MK7 DJ-platespillere

Den tilstøtende kafeen selger
småretter og drikke

Lytterom

Technics café KYOTO

Basert på Gjenoppdag musikk-konseptet og takket være nøye utvalgte spillelister med ulike artister, gir Lytterommet de besøkende en enestående lydopplevelse der de kan oppdage ny musikk. Moderne kunst pryder interiøret og gjør dette til det ideelle stedet for å lytte til høyoppløselig lyd på vinyl fra Reference Class-systemer fra Technics.

Produkter

Technics café KYOTO

SB-R1

Technics café KYOTO

SL-1000R

Technics café KYOTO

SU-R1000

Technics café KYOTO

SL-G700M2

Spilleliste

Spillelister med musikk håndplukket av forskjellige fagfolk innen lyd, fra musikkprodusenter og artister til DJ-er og platebutikkeiere i Kyoto, oppdateres jevnlig slik at besøkende får muligheten til å oppdage ny musikk.

DJ Booth

Technics café KYOTO

DJ Booth er regelmessig vert for ulike musikkarrangementer, inkludert levende musikk, samarbeidsprosjekter og DJ-sett. Dessuten er DJ Booth permanent utstyrt med den nyeste SL-1200MK7-platespilleren fra SL-1200MK-serien, som har vært det foretrukne utstyret for DJ-er over hele verden i mange år.
Standen er også utstyrt med profesjonelle RAMSA-lydsystemer, som kan skilte med høy funksjonalitet og utmerket lydkvalitet. Det er det perfekte stedet for å oppleve gleden og følelsene som musikk gir fullt ut.

SI-1200MK7

DJ-er på diskoteker og klubber har brukt platespillere i SL-1200-serien i mer enn 50 år. SL-1200MK7 inkorporerer den nyeste lydteknologien av høy kvalitet, samtidig som følelsen og de utmerkede betjeningsmulighetene fra tidligere versjoner, i tillegg til tilliten som følger med navnet SL-1200, opprettholdes. SL-1200MK7 er den ideelle platespilleren, både for de som har vært fans av Technics lenge og for nye platespillerbrukere.

Technics café KYOTO

Kafe

Technics café KYOTO

På dagtid byr kafeen på kaffe og smørbrød, mens den på kveldstid forvandles til en bar som serverer alkohol. Det er det beste stedet for å slappe av og glede seg over Technics-lyd av høy kvalitet.

Technics café KYOTO

Drikke

Technics café KYOTO

Mat

Technics café KYOTO

Alkohol

Arrangement

Kafeen har også planer om å være vertskap for levende musikk, DJ-sett og andre arrangementer, slik at besøkende kan nyte lyder fra platespillersystemet SL-1200MK7 som er førstevalget for DJ-er over hele verden.

Tilgang

Kyoto Shijo Shinmachi Building 1F, 444 Komusubidanacho, Nishikikoji Sagaru, Shinmachi, Nagakyo-ku, Kyoto-shi, Kyoto Prefecture

Tlf:
070-7817-3849

Åpningstider:
11.00–20.00 (søn–tors)
11.00–22.00 (fre–lør)

Stengt:
Nyttårsperiode (29. desember–5. januar)